Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак лампичката за инжекциона??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак лампичката за инжекциона??

Здравейте приятели,

Може ли някой да ми каже какво означава при дизелите тази ланпичка за инжекциона? Както си карах 156-тицата от Благоевград насам (накъм София), и някъде преди Дупница светна тази ланпичка, и не угасна изобщо. Какво иска да каже че се е преебало, дюзите ли, какво ли, и трябва ли да я карам на сервиз за диягностика незабавно, моля ако някой е имал подобен проблем, да сподели от какво може да се е запалила тази ланпичка.

Благодаря ви!!!
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........

Колега,на първа страница на раздела(за 156) най-доло я има същата тая тема.Не се засягай,но няма нужда 20 теми за едно и също .Най-добре върви направо на диагностика.Успех.
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Да, видех я същата тема, обаче у колегата е бензинов двигателя, май трябваше да напиша в заглавието че е дизел както и да е, направо си е за диагностика, ламда ли е, турбото ли е, каквото и да е, пак ще ме оскубат за оправка.
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD Известна още и като кочина, кокошарник, ама като я изпера на автомифката........

Comment

Не е тя,още по-надоло има за 2,4 JTD
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V
        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Да, верно има, извинявайте,

Мерси много!

Comment

колега след като ра3береш какво е било 6те споделиш ли 3ащото и мен ме интересува то3и проблем?
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Разбира се колега, забелязал съм че тъкмо това е една от слабите точки на алфата. Много се оплакват тъкмо от този проглем, но не винаги става дума за едно и също. Все нещо ламда сонда, дебитомер, се там са проблемите. И на мен ми е много интересно какво е точно. В книгата пише като светне този индикатор, веднага се обърнете към оторизиран сервиз за алфа ромео.
              Ей сега ще се обада на бобо да видим кога ще я диагностицираме.

Comment

Working...
              X